Κορακακη : H Korakakh 3ekinhse To Ta3idi Gia Tokio - Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε.

Κορακακη : H Korakakh 3ekinhse To Ta3idi Gia Tokio - Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε.. Η άννα κορακάκη στο sportify. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Η δις ολυμπιονίκης στο ρίο έκανε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό και στον τελικό δεν ήρθε μεν το μετάλλιο, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. Η άννα κορακάκη χάρισε στην ελλάδα ένα ακόμη μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του μινσκ και μάλιστα χρυσό.

Η ολυμπιακή αποστολή της ελλάδας μπήκε πρώτη στο γήπεδο, όπως συνηθίζεται, με σημαιοφόρους την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα κορακακη ολυμπιακοι αγωνες τοκιο. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου. Η δις ολυμπιονίκης στο ρίο έκανε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό και στον τελικό δεν ήρθε μεν το μετάλλιο, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που. Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο.

Xwrise H Anna Korakakh To Apokalypse H Idia Zwh Iefimerida Gr
Xwrise H Anna Korakakh To Apokalypse H Idia Zwh Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου. Η παρέλαση των αθλητών στο ολυμπιακό στάδιο ξεκίνησε με την ελληνική ομάδα. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Το νέο msn, η δική σας συλλογή με δυνατότητα προσαρμογής που περιέχει ό,τι καλύτερο σε ειδήσεις, αθλητισμό. Διαβάστε τι σκέφτεται και δείτε φωτογραφίες. Η άννα κορακάκη στο sportify. Άννα κορακάκη, born 8 april 1996) is a greek shooter. Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η άννα κορακάκη πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Ολη η ελλάδα έμαθε για το εικοσάχρονο κορίτσι από τη δράμα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή και θεωρείται ήδη μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο. July 23, 2021 στις κατηγορίες αθλητικα , πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι ολυμπιονίκες. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. Αεροβόλο πιστόλι, ενώ οι αγώνες για τα 25μ. Η έναρξη των ολυμπιακών αγώνων είναι γεγονός μετά την τελετή έναρξης που έλαβε χώρα σήμερα στο τόκιο. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Η παρέλαση των αθλητών στο ολυμπιακό στάδιο ξεκίνησε με την ελληνική ομάδα. Συντονίσου στο star.gr για ό,τι σε αφορά. Στην 6η θέση η κορακάκη (vid) η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να ανέβει και πάλι στον βάθρο, καθώς κατέβαλε την έκτη θέση στα 10μ. Η άννα κορακάκη στο sportify. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Άννα κορακάκη, born 8 april 1996) is a greek shooter.

Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. She represented greece at the 2016 summer olympics, winning a gold medal in the 25m pistol and a bronze medal in the 10m air pistol.she won the first gold medal for greece, since greece hosted the olympics back in 2004. Την έκτη θέση στα 10μ. Ολη η ελλάδα έμαθε για το εικοσάχρονο κορίτσι από τη δράμα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σκοποβολή και θεωρείται ήδη μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο. Welcome to my official sport page!

J4igcemfrmppnm
J4igcemfrmppnm from www.skai.gr
Πιστόλι θα γίνουν την πέμπτη (29/7) και την παρασκευή (30/7). Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Ην έκτη θέση στα 10μ. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε.

Πιστόλι θα γίνουν την πέμπτη (29/7) και την παρασκευή (30/7).

Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η δύο φορές ελληνίδα ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. H «χρυσή» ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής, άννα κορακάκη, ταξίδεψε στην ιαπωνία όπου την κυριακή 25 ιουλίου θα ξεκινήσουν τα προκριματικά στα 10μ. Welcome to my official sport page! Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε εξαιρετική επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας, κατέχει την 2η θέση. Στην 6η θέση η κορακάκη (vid) η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να ανέβει και πάλι στον βάθρο, καθώς κατέβαλε την έκτη θέση στα 10μ. Η άννα κορακάκη στο sportify. Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου. Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό των 25μ σπορ πιστόλι, έκανε η αννα κορακάκη. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη.

Xxxi olympic games gold & bronze medallist. Παρά το γεγονός ότι η εμφάνιση της άννας κορακάκη ήταν εξαιρετική, δεν κατάφερε να πάρει μία θέση μεταλλίου και κατέκτησε την έκτη θέση. Η δις ολυμπιονίκης στο ρίο έκανε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ στον προκριματικό και στον τελικό δεν ήρθε μεν το μετάλλιο, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, κάτι που. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η αννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα κορακακη ολυμπιακοι αγωνες τοκιο.

Anna Korakakh 3ekinhse Me Xryso Metallio To 2020 Photos Newsbomb Eidhseis News
Anna Korakakh 3ekinhse Me Xryso Metallio To 2020 Photos Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Welcome to my official sport page! Διαβάστε τι σκέφτεται και δείτε φωτογραφίες. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή να μπουν πρώτοι με την ελληνική σημαία στα χέρια στο εθνικό στάδιο του τόκιο. Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε στην αννα κορακάκη η έκτη θέση στα 10μ. Ωστόσο, σε λίγες μέρες θα έχει την ευκαιρία να. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο στον τελικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι και περιορίστηκε στην έκτη θέση. July 23, 2021 στις κατηγορίες αθλητικα , πανέτοιμοι για μία από τις κορυφαίες στιγμές της αθλητικής τους καριέρας είναι οι ολυμπιονίκες. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο.

Η παρέλαση των αθλητών στο ολυμπιακό στάδιο ξεκίνησε με την ελληνική ομάδα.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε. Υπενθυμίζεται ότι στον προκριματικό ήταν εντυπωσιακή και είχε προκριθεί με τη δεύτερη. Η άννα κορακάκη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό των 10μ με αεροβόλο πιστόλι και στις 5.15 θα διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Μία γλυκόπικρη γεύση άφησε στην αννα κορακάκη η έκτη θέση στα 10μ. Αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, καθώς με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα για κορακακη από το evima.gr At the age of 20 and in just her maiden olympic campaign, she became the first greek. Η είσοδος της ελληνικής ομάδας στο ολυμπιακό στάδιο με σημαιοφόρους πετρούνια και κορακάκη. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Η άννα κορακάκη αγωνίστηκε στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, όμως έμεινε εκτός βάθρου. Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα κορακακη ολυμπιακοι αγωνες τοκιο. Η άννα κορακάκη ( δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama